USTANOVNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA

USTANOVNA SEJA UPRAVNEGA ODBORA

ČLANI USTANOVNE SEJE UPRAVNEGA ODBORA

Spoštovani tovariši miličniki in vsi ostali, ki vas ?

Časi ponesejo daleč nazaj v osemdeseta leta. ko smo bili miličniki vaši varuhi in zaščitniki. Po deset letnem neformalnem druženju pod imenom " Družtvo milica" smo se odločili da bomo naša srečanja in delovanje tudi uradno zapečatili. Na prečudovit ponedeljek 1.6.2020 smo se v vasici Gabrovica pri Črnem Kalu sestali ustanovni člani in z ustanovno sejo tudi potrdili, da obstaja volja in interes po ustanovitvi društva, ki se sedaj uradno imenuje " Društvo slovenskih miličnikov - MILICA. Po tem datumu smo seveda še urejali pravno formalne zadeve v zvezi z registracijo društva ter z vzpostavitvijo vseh zadev, ki pač spadajo v delovanje društva.

No, spoštovani tovariši miličniki, morebiti policisti, rezervni miličniki, lastniki vozil milice torej vsi, ki vas zanima zgodovina milice, pisana, slikovna, tehnična premična in nepremična oprema, vozila, oborožitev, zaščitna oprema, prisilna sredstva skratka vse kar je milica v času svojega delovanja kot represivni organ uporabljala vas vabimo, da se nam pridružite v našem društvu.

Postopek potrjevanja članov tako na FB strani , kot tudi na uradni strani društva članov društva bo potekala preko e mail.a društva. Naša internetna stran društva je https://www.drustvo-milicnikov.si/uradni elektronski naslov društva pa  info@drustvo-milicnikov.si .  V ta namen je možna prijava na elektronski naslov

drustva , kjer so obrazci za prijavo tam in se jih bo lahko izpolni in natisne ali preko e-pošte pošlje na društvo.

Pojavilo se je dejansko že kar nekaj prošenj za prijateljstvo s tem da prosilci ne vedo o tem nič. S tem se nehote poraja sum ali dvom v pristnost osebe , ki bi se skupini pridružila.

Na fotografiji smo ustanovni člani društva. Zaradi obveznosti nas je nekaj članov pred fotografiranjem že zapustilo.

Previous post Back